Bilder

Hade tänkt att visa upp några bilder som jag fick från en kompis! :)


En sminklåda som innehåller bland annat ögonskuggor,nagellack och
läppstift (:


 
Som sagt där har ni sakerna (:

Kan visa upp andra saker som ja fick av henne ^^


Ett hårspänne från Thailand elr köpt i Sverige.

En rosett i rosa (: eftersom jag har en i svart och att det inte syndes var dt ju lika bra med en rosa ist. :)



Det var nog allt jag fick från igår (:

Puss&Kram/N.


Slaggar hos en kompis.

Tjena! Dagens planer är väl att slagga med min kompis. Vi var i stan försto gjorde lite grejer sen drog ja hem t P. Men köpte ett par uggs igår svarta ^^ Kan visa bild på den :)


De såg ut så här fast lite mindre.
299 från DinSko.

Dunkar musik!

Tjena mellan bena! Väntar fortfarande på en ny design..Det tar tid men min design just nu är väl bara tillfällig?
Menmen iaf rubriken säger allt dunka lite musik nu när det är fredag. Skönt med fredagar vill bara att dt ska så som slowmotion för att jag har utvecklingsamtal o såklart måste man ju har klarat målen..Vilket jag inte vet om jag har gjort..*hoppas*..Men min självförtroende är skit dåligt så dt ända jag bara tänker att jag ALDRIG klarar något så som alla andra..Jag tycker själv inte synd om mig. Varför ska man dt? bara att kämpa på så som man gör nu,kommer nog gå bättre hoppas jag :) Ni kanske inte har sett min nya mössa som jag har köpt? Blogg.se fuckar upp sig går inte fixa bilderna...Får damp av det. Jaja en annan gång isf.




- N.


Hemma!

Tjena mellan bena! Väntar på en ny design från www.josephinefrans.blogg.se dt kan nog ta tid eftersom hon är så slö? Hon har typ en hel lista med kunder om man kan säga så. Inget elakt menat,men a du kanske fattar? Orkar inte berätta :) Hade tänkt att göra en liten tävling men vet inte vad..Kanske ni kan komma på typ? För jag har typ inga tävlingar i mitt huvud. Men vi göra en tävling om en design? Eller? Vad tycker ni? Kommentera!

Eerh.. Ja då vare med dt. Men om ni vill kontakta mig [email protected] Om ni vill skicka fan bilder samma e-mail :)

 

/N.


Gästblogg av S!

Hejhej. Nu ska ja gästblogga på N. :) Idag har jag o Noei vart i skolan som vanligt. Jag har typ vart nervös hela dagen för att vi skulle ha SO - prov. :( Men efter skolan gick jag o Noei till henne :) Sen gick vi o köpte chocklad o klubbor m.m Men du har ja ingenting att skriva om så vi ses väl ngn gång antagligen? :D



www.soffst.blogg.se



Puss&Kram/S.

Min bästa vän!

Hej alla blogg läsare! Ingen vet förutom mina kompisar vem min bästis är. Hon är bara sig själv och snäll.
Hon är obeskrivligt älskad av mig,hon är den man kan lita på mest! Älskar dig barndomsvän! <3

 §



PUSS/Noei.

Pepparsalami!

haha hej! länge sen man blogga på den här skiten asså :P ne men saknat lite att blogga men har alltid med mig nåt nytt hem som t.ex läxor. det låter bekant elr hur? Men nu vill man chilla o lyssna på dunk musik o dansa efter ;) Så läxor ta senare ett litet inlägg duger väl ;)


PUSS/Noei.

Hemma från Vällingby!

Hejsan! För några timmar sen var jag i Vällingby med pappa. Träffade såklart R,N o J. Jag o pappa skulle äta i mc'donalds. Så aa vi gick förbi coop extra för att ta ut pengar. MEN såklart det gick inte fick betala med 500kr.
hehe,*pinsamt* har inget att prata om! Grr...Men aja får hitta på något imorrn så ^^ C ya :)



 - PUSS /Noei.

Heeemmaa!

Hejsan! 13år o 3dagar nu :) JA! jag är glad ;$ låt mig vara det en stund ;$. thihi,nej men jag var inte hemma hela tiden var och ''hälsade'' på min farmor. elr ja hälsade o hälsade ja spelade när ja kom dit på en gång typ liten stund sen stack vi hem ^^ Jag åt oxå efter när ja var hos farmor :) Noo shit! ja har absolut INGET att prata om!:(

Grrr...*tänktänk* nepp tyvärr inget kommer upp i min hjärna just nu ;$ thihi :) promiise jag bloggar en annan dag :)

 

PUSS/Noei.

 Från igår! ;$


Min födelsedag!

Hejhej! Jo jag vet jag har inte bloggat på länge förlåt ;$. Men jag kan berätta vad jag har gjort för att jag inte ''hann'' att blogga! Erh...Jo vad ska man börja med, justeja Nyår! Japp det var jävligt härlig nyår och 2010. Eeerh...the end? haha nej! Nartuligtvis inte dt är ju min födelsedag! ;) Tänker inte berätta vad jag fick thihi :) Men fick inte så mycket så dt är inte intressant. Sees snart och hoppas att ni har ett jävligt nytt år! :D





PUSS/ Noei.


RSS 2.0