En sen advent.

Hellu! Som ni ser har jag inte bloggat sen dt var den 1 advent o kanske några dagar före (a). Ne men nu ska jag förbättra mig på något sätt på jullovet. Då har jag iaf TID att blogga minst 5ggr i veckan (hoppas att jag klarar dt) :P Men nu ska jag iaf sova snart som ni ser. 3dagar för *Advent vare bara att plugga med vårt ''roliga beting'' som vi har i skolan. Det har väl alla klasserna? :P Men iaf u har jag iaf gjort klart läxan som jag själv inte fattade berättelsen (a) Så vi får se hur dt blir imorrn om jag får stanna kvar på resurs :/ Vi hörs imorgon antagligen.




 

PUSS§ P.S glöm inte att checka in veckans blogg www.mylifeaslinda.blogg.se


Dagens outfit.

 Byxor från kappahl - Eftersom jag älskar den butiken :P O tröjan vettefan:P

P.S Kolla in veckans blogg --> www.mylifeaslinda.blogg.se


Veckans Blogg är...

www.mylifeaslinda.blogg.se <-- Checka in! Grattis till dig Linda!


Tävling!

Hejsan! Nu är jag med i en tävling där man får ett skit fint armband!  www.sweetthingsbyzofia.blogg.se 
Kolla in bloggen om ni vill vara med!

Gästblogg <33

hejhej, sofia här! jag e noeis kompis men d vet ni juh typ :P
nu sitter jag noei och haya i skolan och bara chillar typ haha men asså vi e typ fett rädda att lisa lr nån annan lärare ska komma. för om de kommer så kommer han/hon att dampa :P
men vi ses väl senare pusshejdå /Sofia




PUSS/Noei,Sofia o Haya (-.-)

Freedag!

Hejhej! Idag var dt skolan som vanligt. Fast vi slutar ju tidigare såklart ;) Fast nu sitter jag i skolan o bloggar som ni ser..Uhm har inget att skriva men jag ska logga in på fb :D Sen kommer jag att välja veckans blogg ikväll ( om jag kommer ihåg) :) Håll utkick då! :D



PUSS §

By The Way!

Förresten! Har ju nästan glömt dt men imorrn börjar Veckans Blogg! Ja ni får ju kommentera om ni vill vara med o så. Så väljar jag en vinnare,med en intressantaste blogg!

Rihanna ft Drake - What's My Name


Jag är Mikrofonkåt.

Hej! Rubriken säger allt,haha. Men det är en låt som heter Mikrofonkåt - September ;) Men just nu kollar jag iaf på Simpsons från igår,kommer ihåg den EXAKT. Men har iaf tråkigt nu eftersom har inget att göra..Min mamma är ju inte ens hemma,typ hela familjen är inte hemma :/ Jag har så trååkigt. Är trött oxå funderar på att vila men då kommer jag inte att kunna att sova på kvällen. Men aa,ska nog kolla på TV o chilla lite o sånt dära. Cya!




PUSS

Tisdag 23/11-10.

Hej,som det serut så har jag ingen annan idé som rubrik. :P Men ja. Idag var det iaf skola som vanligt. Vi hade NO som näst sista lektion den sista var typ resurs. Jag behövde stanna för att vi skulle göra klart en sak där,så aa. Slutade ungefär halv3 elr något sånt.:) Men nu ska jag dammsuga mitt rum o hela huset...Vi sees

Tog bilden nyss :P


Måndag.

Hejhej! Idag var dt skola som vanligt. Det var inte kul för att det är nu så långt borta från heeelg. Men ja så ere väl? Höhö,men nu är jag iaf med en tjej som heter Sofia. Hon har en blogg oxå checka in ;) www.soffst.blogg.se
Men förr i går så hade jag ju shoppat men hade itne tid att kunna visa det på bloggen men nu har jag iaf tagit bild! Så aa. :)

 Från IKEA igår 19:- :)

 Linnet från Kappahl 279 :-

PUSS


Jag ska till...

IKEA o Elgiganten med mamma o pappa! Vi ska kolla på tv o massa andra saker som jag inte vet men vi ska dra nu.




PUSS

Shopping i centrum o hem till min kusin!

Hejhej!  Nu har jag nyss shoppat en ny linne i kappahl tyvär så har jag inte tagit bild på den..men senare så får ni se på den. Den kostade 249:- själv tycker jag att den var dyr men så ere när man vill köpa fina tröjor,linnen, mm. O så efter dt ska ja till min kusin J,vill inte nämna hans namn men jag kanske har gjort dt ändå,men aa.
Så ja måste vara säker att han vill elr inte. Så jag tar dt som en säkerhet skull. ;)
Men snart komemr mina kusiner från Danmark hit! Roooligt! :D Jag tror att jag ska gå nu o leka med min kusins dotter ;)




PUSS

Shopping i centrum!

Tjena! Nu har jag kommit hem från shoppingen i centrum jag köpte en vinterjacka i rosa..
 Från kappahl 279:-

Dagens outfit.

 Vanlig tröja från Kappahl o Byxorna från samma ;)


Hemma från skolan.

Tjena! Jag är hemma idag igen för att jag fortfarande har ont i huvudet o mår illa. Men jag tror jag ska till skolan imorrn,så att jag inte ligger efter så mycket som jag ska :P Och imorrn äre ju fredag kan dt bli bättre? Fast ja utan att bli sjuk ;) Nu ska ja iaf dricka blåbärssoppa,göött ;) Vi hörs ikv antar jag!


 Bild från i går :)

PUSS <§


Nu ere mat!

Japp nu blire mat,o dt är fiskpinnar med potatismos o sallad! muuumms..

 Det ser gött ut o dt är dt oxå!


Family Guy.

Hejhej! Nu kollar jag på Family Guy o väntar på mat,vad kan man säga? Jag tror nog att ja ska till skolan imorrn men bara K.A.N.S.K.E. :P Mår ju fortfarande illa o har ont i huvudet :/,kommer bli värre snart. Mår ju illa för varje gång jag står känns som om ja ska spy där ja står.. :( Inte kul asså. Min mamma har säkert smittat mig eftersom hon mådde illa dagen före jag blev sjuk. Det går ju som en blixt att bara smitta någon. :( Men snart komemr nog en gästblogg från ja du får se :) Och så kommer vi att köra Veckans blogg nästa vecka! Så var beredda på dt :P ;).  Och så kommer dagens bilder.



 Plattat håret ;)
 Hehe,hade inge att göra så ja la upp den :)







Sjuk

Hejsan! Idag är jag hemma för att jag mår illa :(. Fast jag saknar slöjd ville ju göra klart en sak där...buhuhu.
Har desutom inte ätit lunch ännu :/ Fast jag vill tacka josse för den underbara blogg design. Skitfin! Diggar den väldigt mycket! :D Nu ska jag äta har jag bestämt (a) Vi sees! ;)





PUSS <§

Josephine här

Hejsansvejasn alla Noeis läsare! Josephine här med bloggen http://josephinefrans.blogg.se/ passar ju självklart på att göra lite reklam ;) Har hållt på lite med Noeis blogg idag e nt helt nöjd men vissa saker går nt att ändra på  :S men om jag kmr på ngt hoppas jag att jag kan fixa det :) Juste grunden är typ gjord av Kim: http://tantkim.blogg.se/
Besök min blogg läs ock kommenteraaa! Ska ändra min blogg också lite nu när jag kommit på med Noeis blogg jag har lärt mig det mesta inom design genom att exorimentera och sånt men från börjag i typ fyran var det designa din bloggs blogg men den e nt så bra nu -.-' aja nu ska jag till min blogg :)
See ya on my own! :P // Josephine Frans ♥

Freeeedaag.

Hej! Idag är dt freedag! :D Ja imorrn har jag match o ska vara målvakt ;) Hehe..Har inget att skriva förutom att jag ska ner till mamma o platta håret!



PUSS §

Kategorier

Hej! Nu har jag skaffat nya kategorier! De heter Mode,skönhet&smink och musik&nöje. Varför jag ville ha nya kategorier för att de saker man skriver om ska vara den katergorin som ska vara det man skriver om!
Sen många saker kmr snart när jag orkar ;p

Just nu lyssnar jag på Rihanna Only Girl (In The World). Den ä braaa!!! :D Mentypskatypgåtypnutyp.




Vitypsestypsnarttyp.;)

Sista inlägg innan man sover.

Nu ska jag sova så vi sees imorrn! Godnatt alla sötnosar,btw JAG BARA LÄNGTAR TILL JUL LOVET! OMG! bara 6 veckor kvaaaaaaaaar! JAG DÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖR,JUUUUUUUUUUL!! <3

Cat Betrayed His Girlfriend!

Haha sååå roolig!

Ny kategori!

Hej! Den nya kategorin är att vad jag gör på vardagarna samt fritid o vara hemma!
Nya kategorin kommer senare som outfit t.ex.

Min nya blogg!

Hej! Jag har skaffat en ny blogg(igen) är besatt av dt ;p Varför jag ville skaffa för att den var ännu tråkigare!
Just därför vill jag skaffa en ny blogg som jag ska satsa på o få många bloggläsare som alla andra! Gärna kommentera! Den här bloggen kommer mest att handla om mitt liv o det jag gör på helgern,lov,kompisar och vad jag gör på fritiden! Bloggens design är inte riktigt klar ännu men dt fixar jag alldeles strax!
Informationen kommer att stå till höger! Inlägget blev kort,men jag vill bara presentera mig som man alltid gör när man läser nya bloggar ;)





KISS §

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0