Dag 2 - Skolan

Hej! Jo nu äre så att jag ska berätta om skolan lol. Men iaf jag trivs in den här skolan (Vby-Skolan.) Inte för att man har så många jävla underbara vänner utan att man har bra lärare som kan dampa loss som fan. HAHA blir som tomater. Men annars kan de va riktigt snälla om man bara jobbar och jobbar o så. Men ibland orkar man inte så då vill man ju prata med bänk-kompisen elr kompisen bredvid som tex S. Vi pratar varenda lektion,haha.
Och jag typ frågar allt om den dumma Svenskan...Ja det var väl att jag kunde skriva för idag. :D


PUSS / Noei.

Svar på tal.

Postat av: Ellinor/Kompis.

''haha den var fin men kanske du kan sätta in andra bilder de flesta är på dig men int för att klaga men det skulle vara roigare ta int illa upp!!!!''


Ja,det skulle jag kunna göra.Men måste bara köpa pengar till mobilen för att kunna ladda upp de. Såklart hade jag satt upp MASSOR av bilder på kompisar.


Min vän har skaffat en blogg.

Hejhej! Ville bara skriva att min underbara vän har skaffat en blogg. www.linnilove.blogg.se Kolla in vetja. Den är säkert jättebra. Hörs senare orkar inte blogga!



PUSS / Noei.

Dag 1 - Om mig.

Hejsan hoppsan! Jo eftersom alla undrar om vem jag egentligen är så ska ni ju få veta det just nu. Jag är en tjej på 12år. Heter Kitiyaparn men kallas för Noei. Lite lättare för människor men de kan fortfarande inte utala de så,whatever. Jag är självisk och ego,it's who i am. Jag kan såra någon utan anledning men det är bara sanningen. Jag hatar stooort falska människor,och jag tror på första ögonkastet. När jag blir stor vill jag bli något som får mig att kännas trygg för den jag är. Antagligen flytta till USA med min pojkvän antagligen. Få en bra karriär,och hjälpa de som inte har mat. Det har ja alltid drömt om. Skulle nog vilja uppleva det. Känns trygg när jag är hos trygga,snälla,hjälpsamma människor,och skulle gärna bli en sångerska som min idol MJ. Om du inte gillar honom strunta i att ens kommentera o slösa 10min att skriva skit om min idol. Det skulle väl inte vara roligt om jag snackade skit om din idol? Eller hur? Så lägg ner med det dära pedofil saken. Det sårar mig och både honom. Även fast han inte finns så känns det fortfarande,och det sista SLUTA med det dära ''Justin Bäver'' väx upp! dt är skit lågt. Jag har ingen problem med några artister. Bara att jag inte skryter att de är dåliga. Jag vet att de är bra,men jag behöver inte prata högt för att få någon sårad? Jag vet att det kan vara sanningen men det sårar fortfarande människor. Och det sista,hoppas att ni har tänkt efter att inte fortsätta såra människor runt omkring dig. Lär dig en läxa och väx upp. Hoppas att ni har en god jul för im out of here! :D


PUSS/Noei.


Ny kategori!

Hej! Jag har en helt ny kategori. Den heter ''Noeis life". Ehm ja ni kanske undrar varför? Jo för att jag ska börja med "Dag1" IDAG. Om jag hinner klockan är liksom 22:25. Ska nog sova snart. hehe. Bara om jag gör ett litet inlägg så kanske de går snabbare! Ses så länge!





PUSS / Noei.

Julavslutning imorgon!

Hej! Japp tiden går fort ledan julavslutning! Hehe inte för att man längtar. Men ja såklart måste man ju vara klart med den dumma betinget. ÅH har bara lingva och har inte rättat ett skit. Jag lovar att jag kommer att dö innan vi äns ska gå hem. Kommer säkert gå hem vid 17.00. Överdrivet? Ja. Men så är det. Får nöja med att jag ändå har jul lov. :) Orkar tyvärr inte skriva! Ska snart äta. Vi ses!


PUSS/Noei.

God Jul + Gott Nytt År.

Hej! Visst är det så nära till julafton? Ja! Längtar stort. Spendrar de med familjen dåra. Men inte bara min utan min kusin oxå. :) Hemma hos oxå! :D Hur coolt blir inte de? Och några kusiner från Danmark. Jaja de man kan ju kalla låtsas. Men när jag ändå skriver kan ja ju säga God Jul Och Gott Nytt År!

P.S Fyller år om exakt 2veckor. Glöm inte gratta,och att kolla in bloggen extra! :D

 

PUSS / Noei.


Baka =)

Hejhej! Nu ska ja baka lussekatter ;) Utan ägg...Bra va? :P hihi men nu ska ja baka med en kompis o en till ;)
see yaa ;)




PUSS

Josephine här!

Hjesan! Josphine här :) Jag som har gjort Noeis nuvarande och förra design jag är lite stressad men jaag vill bara meddela Tant Kim om hon skulle se detta:
Jag tar inte åt min all ära för designen bara för headern men på bloggdesign.nu stog det att man fick ändra hur mkt man ville typ...aja måste sticka pusss på er alla Noeis läsare gå in på imn blogg ist byeeeee

Dååålig uppdatering,iknow (;

eheh hej! lite pinsamt med dålig uppdatering (; Men har ju skolan att tänka på o alla mina träningar på en vecka.
Men så äre vääl? :) HEHE,men nu är jagh i skolan och är med en kompis som heter Ellinor (; Japp hon är en liten tjej på 12 år. :) och är väldigt väldigt,dum i huvudet. HAHAHA, driiiiveeeeer. Nee men driver verkligen. HAH. Men nu ska jag gå hem o äta? TYP NÅÅÅÅT. (;




RSS 2.0